Black Friday: koffie!

Op 29 november is het Black Friday, de dag dat wereldwijd, ook in Nederland, heel veel (dure) apparaten met heel veel korting worden verkocht. Aanbiedingen van 50% korting zijn geen uitzondering. Wil je tijdens Black Friday 2019 een espressomachine, koffiezetapparaat, Senseo of koffiepads kopen? Wij hebben de beste deals! 

Wat is Black Friday?

Black Friday is traditioneel de dag na Thanksgiving in Amerika. Het is geen officiële feestdag, maar veel mensen zijn vrij, en omdat iedereen op z’n vrije dag naar de winkels ging om kerstinkopen te doen, begonnen de winkeliers met kortingen te strooien.

Inmiddels is Black Friday overgewaaid naar Nederland, waar grote winkels als Coolblue, MediaMarkt en Bol.com superveel aanbiedingen hebben. Black Friday is op 29 november 2019.

Black Friday: espressomachines en koffiezetapparaten

En ook de koffiehoek wordt niet vergeten! Vorig jaar stonden tal van espressomachines, koffiezetapparaten, Senseo’s en Nespresso-machines in de schijnwerpers. En vergeet de koffiecups, koffiepads en koffiebonen niet!

We weten nu nog niet precies welke aanbiedingen je tijdens Black Friday kunt gaan scoren, maar als je van plan bent om een espressomachine of ander koffieapparaat te gaan kopen, kun je het beste nog eventjes wachten.

Hoewel het nog geen Black Friday is, zijn er bij veel webshops al erg goede deals te vinden. Wat dacht je van espressomachines met meer dan 50% korting?! Als je erover nadenken een espresso-apparaat te kopen, is dit je kans.

Op deze pagina vind je tijdens Black Friday de allerbeste koffie deals. Houd deze pagina dus in de gaten, of schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief!

Black Friday deals

Okee, het is dan nog niet zo ver, maar ook op dit moment zijn er al heel veel goede deals beschikbaar. Hieronder vind je een greep uit de aanbiedingen.

Black Friday: Espressomachines

Meer dan 50% korting op espressomachines! Sla nu je slag.Black Friday: Nespressomachines

De beste machines voor je cups en capsules.Black Friday: Senseo

Senseo, een makkelijk maar heerlijk bakje koffie.Black Friday: Melkopschuimers

Voor de perfecte cappuccino.Black Friday: Koffiebonen

Zelf koffiebonen malen? Verser kan niet!Black Friday: Koffiecups

Speciaal voor je Nespresso-apparaat.0 comments on “Black Friday: koffie!Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.