De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110

De’Longhi Magnifica S

Een van de meest verkochte espressomachines is de De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110. Het is qua prijs een espressoapparaat uit het middensegment, maar we zeggen er meteen bij dat je hem vaak (ook nu) met flinke korting kan kopen. Of dat het ook waard is, lees je in deze review. 

De’Longhi is een Italiaans bedrijf dat al sinds mensenheugenis keukenapparatuur maakt, en ook in espressomachines is het bedrijf gespecialiseerd. Het is een simpel apparaat waar je alle belangrijke functies op mag verwachten. En hij is nu een stuk goedkoper dan hij normaal is!

Specificaties

Een kopje koffie zet je met de De’Longhi Magnifica S precies zoals jij hem wil hebben. Je kunt de maalgraad, waterhoeveelheid en temperatuur allemaal los van elkaar aanpassen. Hij heeft een handig vershoudsysteem voor je koffie (gemalen of bonen) en een automatisch reinigingsprogramma, dus je hoeft hem ook bijna niet zelf schoon te maken. Hij heeft geen display, maar wel een handige draaiknop waar je alles zelf mee regelt.

Voor- en nadelen

  • Veel zelf in te stellen
  • Bonen en gemalen koffie
  • Automatisch reinigen

  • Geen display
  • Matige melkschuimer

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110 kopen

Hoewel de adviesprijs van de De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110 op 579 euro ligt, kun je hem op dit moment voor veel minder kopen. Check dus goed de prijzen bij verschillende shops. Hieronder kun je checken waar je hem kunt kopen.


0 comments on “De’Longhi Magnifica SAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.