Op zoek naar een Senseo aanbieding? Hier kun je het beste Senseo apparaat kopen.

Senseo apparaat kopen

Ga je een Senseo apparaat kopen? Dat is altijd een goed idee. Het is lekkere koffie, het is makkelijk te zetten, en het is goedkoop. Wij houden wel van Senseo koffie, dus we hebben de beste apparaten op een rijtje gezet. En speciaal voor jou hebben we ook nog de beste Senseo aanbieding van dit moment! 

Senseo apparaat

Een Senseo apparaat is een koffiezetapparaat gemaakt door Douwe Egberts en Philips. Eigenlijk werkt een Senseo hetzelfde als een gewone filterkoffie, met twee grote verschillen.

Ten eerste zitten de gemalen koffiebonen niet in een filter, maar verpakt in een kussentje, een zogenaamde koffiepad. Dat scheelt weer een hoop gedoe met gescheurde of lekke filters, en je hebt nooit meer vieze handen.

Het tweede is dat de het water onder druk door de koffie wordt geperst, wat in die tijd nieuw was voor koffiezetapparaten die je gewoon in de winkel kon kopen. Daardoor duurt het zetten van een kopje koffie ineens maar een paar seconden in plaats van een paar minuten.

Senseo aanbieding

Op zoek naar de beste Senseo aanbieding? Hieronder hebben we de grootste kortingen voor je op een rijtje gezet.

Philips Senseo Original HD6554/60

Prijs: 
€ 59,-
26% korting!

Philips Senseo Viva Café HD6563/60

Prijs: € 59,99
29% korting!

Philips Senseo Quadrante HD7865/60

Prijs: € 77,59
26% korting!

 

Premium modellen

Senseo staat bekend om zijn relatief goedkope apparaten, maar er zijn ook wat duurdere modellen. Die hebben wel veel meer features, bijna net zoveel als een echte espressomachine, en toch met de handigheid van koffiepads. Hieronder vind je er een paar:


Senseo apparaat kopen

Senseo apparaten zijn sowieso al niet zo heel duur, en ze zijn ook nog eens vaak in de aanbieding. Elke dag zijn er wel deals waarbij je zomaar twee tientjes minder betaalt. Hierboven vind je de beste hooogste kortingen van dit moment.

Op dit moment is het gewone, standaard Senseo koffiezetapparaat te koop voor zo’n 50 tot 70 euro. Maar zoals we al zeiden, zijn er vaak acties.

Senseo koffiepads

Senseo koffiepads zijn niet zo duur, en er zijn bovendien veel supermarkten die ook koffiepads van hun huismerk aanbieden. Daar komt nog bij dat Senseo pads vaak in de aanbieding zijn: 3 voor 2 of zelfs 2 voor 1 komt vaak voor. Kwestie van goed zoeken.

Koffiepads zijn er in allerlei smaken. De gewone pads, vaak regular genoemd, (extra) dark roast, mokka, cappuccino, vanille, en zelfs Milka chocolade!

Liever online bestellen? Ook bij bijvoorbeeld bol.com kun je Senseo koffiepads vaak voor weinig geld kopen.

Senseo apparaat schoonmaken

Heb je al een Senseo apparaat, maar werkt hij niet zo goed meer? Grote kans dat kalk de boosdoener is. Je kunt je Senseo heel makkelijk ontkalken, met een beetje schoonmaakazijn of citroenzuur. Hoe je dat precies doet lees je in het artikel Senseo schoonmaken en ontkalken.

0 comments on “Senseo apparaat kopenAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.