Nespresso apparaat kopen

Nespresso apparaat kopen tips & korting

Ga je een Nespresso apparaat kopen? Dat is altijd een goed idee. Ze maken heerlijke koffie en het is ook nog zo klaar. Hier vind je de beste Nespresso machines, tips voor het kopen en de hoogste online korting. 

Wat is een Nespresso apparaat?

Een Nespresso apparaat is een espressomachine die gebruikmaakt van capsules die verpakt zijn zonder zuurstof, waardoor de koffie langer vers blijft. Nespresso capsules kun je overal kopen, in verschillende smaken. Veel bekende merken espressomachines maken ook Nespresso machines, zoals Krups, Magimix en De’Longhi.

Hoe werkt een Nespresso machine?

Een Nespresso machine werkt eigenlijk hetzelfde als een espressomachine die gebruikmaakt van cups of pads. Het grote verschil zijn de capsules: die zijn namelijk zo verpakt dat er geen zuurstof in de capsule zit, alleen stikstof. Daardoor blijft de koffie langer houdbaar, tot wel een jaar nadat ze zijn gemaakt.

De cups gaan in een speciale Nespresso machine. De machine maakt een gaatje in de capsule en perst er water doorheen. Het resultaat is een heerlijk versgezet kopje koffie. 

Nespressomachine kopen

Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder hebben we de beste Nespresso apparaten op een rijtje gezet.

De’Longhi Lattissima Touch EN560.B

De'Longhi Lattissima Touch EN560.B

Prijs: € 218,-
Kwaliteit: 5/5

De De’Longhi Lattissima Touch EN560.B is een van de beste Nespresso machines die je kunt kopen. Je kunt heerlijke lattes en cappuccino’s maken met één druk op de knop. Het touchscreen helpt je bij het kiezen van de koffie waar jij zin in hebt, en je kunt zelf een heel nieuwe soort koffie proberen: Creamy Latte. De De’Longhi is behoorlijk prijzig, maar daarvoor krijg je ook een zeer goed Nespresso apparaat voor terug.

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Prijs: € 79,90
Kwaliteit: 4/5

Voor wie wat minder diep in de buidel wil tasten maar toch lekkere koffie wil, is er de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108. Deze Nespresso machine past in elke keuken en op elk aanrecht, zo slank is hij. Je vult simpelweg het water bij, doet een capsule in de machine en wacht op een heerlijke Nespresso. Voor nog geen tachtig euro heb jij deze Krups al in huis!

Nespresso Magimix Inissia M105

Nespresso Magimix Inissia M105

Prijs: € 75,-
KWaliteit: 4/5

Ook bij de Nespresso Magimix Inissia M105 hoef je het voor de prijs niet te laten. Dit Nespresso apparaat is zelfs nog iets goedkoper dan de Krups. Hij ziet er ook nog eens gezellig uit, dus je hoeft hem in elk geval niet te verstoppen. Heel fijn aan de Magimix is ook dat je vooraf kunt kiezen hoe groot je kopje is. Voor maar 75 euro is ‘ie van jou!

 

0 comments on “Nespresso apparaat kopen tips & kortingAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.