Espressomachine kopen

Espressomachine kopen

Goede koffie kun je bij veel barista’s drinken, maar de apparaten die het maken zijn tegenwoordig ook prima betaalbaar voor in je eigen keuken. Een espressomachine kopen hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zeker niet als je weet waar en vooral wanneer je moet zoeken. 

Je hoeft helemaal niet meer naar een koffiespeciaalzaak voor de beste apparaten. Als je niet zo heel kieskeurig bent, kun je zelfs gewoon naar Coolblue of Bol.com gaan. Daar verkopen ze prima koffiemachines die net zo prima koffie maken. En zo zijn er in de gemiddelde winkelstraat nog wel een paar winkels waar je een apparaat kunt kopen.

Espressomachine kopen

Maar jij bent natuurlijk een fan van koffie, en dan is prima koffie niet genoeg. Jij wil écht goede koffie, net zo goed als de koffie die je in je favoriete tentje kan krijgen. En dan heb je aan een Senseo-apparaat helaas niet genoeg.

Wat je dan wil, is een echte espressomachine. DIe heten zo, maar laat je niet afleiden door de naam: espresso is de basis van bijna elke soort koffie, en veel van die soorten kun je ook gewoon maken met een espressomachine.

Die koffie is een stuk lekkerder dan uit het druppelautomaat van de buurman.

Goede espressomachines beginnen zo rond de 250 euro, maar de prijs kan snel oplopen als je dat wil. Via bekende winkels als Mediamarkt en Bol.com kun je espressomachines kopen tot wel 800 euro. Maar dan heb je wel koffie die een stuk lekkerder is dan bij het druppelautomaat van de buurman. Het is dus maar net hoe veel je wil uitgeven. Via vergelijkingssites kun je bovendien de beste prijs zoeken, of zelfs een leuke korting ergens vandaan toveren.

Black Friday

En dat is precies het volgende onderwerp: korting. Volgende maand is het namelijk Black Friday. Dat is de dag dat webshops en winkels heel veel producten voor een prikkie over de toonbank laten gaan. En wij weten zéker dat er ook een heleboel koffiezetapparaten en espressomachines bij gaan zitten.

WIl je dus nu een espressomachine kopen? Wacht dan nog heel eventjes! Tot 23 november, want dan is het Black Friday. Die dag heb je de winkels en de producten voor het uitkiezen, en weet je zeker dat jij met het beste koopje naar huis gaat. Wie weet, misschien kan jij die supermachine va n800 euro wel heel goedkoop krijgen 😉

0 comments on “Espressomachine kopenAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.