Jura D4

Jura D4

De Jura D4 is een zeer populaire espressomachine. Het is zeker niet de goedkoopste, maar als je op zoek bent naar een écht goed espressoapparaat, dan is dit er zeker een die het overwegen waard is. Of het ook voor jou de geschikte machine is lees je in deze Jura D4 review. 

De Jura D4 valt in het duurdere segment. De adviesprijs is normaal gesproken 749 euro, al kun je hem vaak wel wat goedkoper kopen. Daarmee is het een espressomachine die niet misstaat op het aanrecht van een professionele barista, en je ziet hem dan ook vaak in koffietentjes en cafés. Ook voor thuis is het echter een alleskunner.

Specificaties

De Jura D4 is een echte espressomachine. Hij heeft geen ingebouwde schuimfunctie, dus als je van cappuccino’s houdt kun je er het beste een melkschuimer bij kopen. Qua espresso, lungo en andere soorten koffie is de D4 ongeëvenaard: zo ongeveer alles is aanpasbaar, hij is makkelijk schoon te maken en te houden en hij heeft een geheugen voor verschillende profielen, handig dus als je meerdere koffiedrinkers in het huishouden hebt.

Voor- en nadelen

  • Veel maalstanden
  • Meerdere profielen
  • Perfect voor zwarte koffie

  • Geen melkschuimer
  • Geen display
  • Prijzig

Jura D4 kopen

Zelf barista spelen in je eigen keuken? Of wil je het zelfs nog wat professioneler aanpakken? Je kunt bij veel webshops de Jura D4 kopen. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen.

0 comments on “Jura D4Add yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.