Siemens EQ6 Plus

Siemens EQ6 Plus

Ben je op zoek naar een écht professionele espressomachine? Dan is de Siemens EQ6 Plus TE653M11RW misschien wel precies wat je zoekt. Het is een wat duurder apparaat, maar je krijgt wel alle functies die je je maar kunt wensen. Lees alles in deze Siemens EQ6 Plus review. 

De Siemens EQ6 Plus espressomachine misstaat niet in het café bij jou om de hoek. Het is een fors apparaat en hij is zeker niet goedkoop, dat moet gezegd. Maar je krijgt er wel talloze handige functies en – veel belangrijker – een heerlijk, gepersonaliseerd kopje koffie voor terug. Dan moet je even in de buidel tasten, maar dan heb je ook echt wat.

Specificaties

Het gepatendeerde zetsysteem met keramische maalschijven van deze Siemens EQ6 Plus zorgt ervoor dat je een fijn bakje koffie zet, maar ook dat het apparaat bijzonder lang meegaat. Hij beschikt over functies die je zeker niet in elk ander apparaat vindt, zoals een slimme waterpomp voor de juiste druk en handig aanraakgevoelige sensors op het display. Bovendien krijg je er een gratis melkbeker bij, voor die perfecte cappuccino.

Voor- en nadelen

  • Duurzaam
  • Veel personalisatie
  • Luxe display
  • Slimme features

  • Geen warmhoudplaat
  • Prijzig

Siemens EQ6 Plus kopen

Wil je de Siemens EQ6 Plus kopen? Dat is een goede keus, maar het loont de moeite om snel te beslissen. Niet alleen is hij nu flink goedkoper dan de normale prijs van 999 euro, hij is bij bijvoorbeeld Bol.com ook bijna uitverkocht. Pak dus snel een van de laatste modellen, als dit het espresso-apparaat van je dromen is.


0 comments on “Siemens EQ6 PlusAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.