Cappuccino apparaat kopen

Cappuccino apparaat kopen

Wil je een cappuccino apparaat kopen? Dat is niet zo makkelijk als bijvoorbeeld een espresso machine. Veel koffiezetapparaten kunnen ook wel cappuccino maken, maar de echte specialistische cappuccinomachines zijn vooral handig voor bedrijven en bars. 

Cappuccino apparaat

Als je besluit een cappuccino apparaat te kopen, moet je goed nadenken waar je hem voor gaat gebruiken. Het zijn namelijk nogal dure apparaten. Nogal prijzig om zo eventjes in je eigen keuken te zetten.

Maar wat als je een vereniging runt, een klein of middelgroot bedrijf hebt, of misschien wel een koffiebar? Dan is een cappuccinomachine een heel goed idee!

Goedkope cappuccino machines

Zijn er dan helemaal geen goedkope cappuccino machines? Jazeker wel, maar je moet wel goed zoeken. Hier is er bijvoorbeeld eentje voor maar 139 euro. Dat is wel zo’n beetje de enige.

Verder moet je vooral denken aan prijzen tussen de 500 en 1000 euro. Best veel geld voor een drankje dat je ook met een gewoon espressoapparaat en een melkopschuimer kunt maken.

Waar moet je op letten?

Belangrijk is vooral de manier waarop de melk wordt toegevoegd. BIj verreweg de meeste apparaten gaat dat met een slangetje. Dat slangetje hangt in een bakje met melk, slurpt het op en maakt er melkschuim van. Daardoor krijg jij dat heerlijke laagje schuim op je cappuccino.

Verder is het belangrijk dat het cappuccino apparaat past op de plek waar je hem neer wil zetten, bijvoorbeeld in de keuken. Meestal zijn het flinke apparaten, dus je zet hem niet zomaar even naast je Senseo neer. Denk daar dus goed over na.

Cappuccino apparaat kopen

Heb je besloten een cappuccino apparaat te kopen? Hieronder hebben we de beste cappuccino machines voor je op een rijtje gezet. Goedkoop zijn ze niet, maar je krijgt wel een heerlijk bakje koffie!

0 comments on “Cappuccino apparaat kopenAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.