De beste percolator kopen doe je zo!

Hip & heerlijk, zo heb jij je koffie het liefst. En daarom wil je natuurlijk een percolator kopen! Daarmee zet je namelijk de lekkerste koffie, nét even anders dan die uit een automaat of espressomachine. Wat is de beste percolator voor jou? 

Nespresso apparaat kopen tips & korting

Wat is een percolator?

Een percolator (ook wel moka genoemd) is een apparaat om koffie mee te zetten, maar hij werkt precies tegenovergesteld dan een espressomachine: het kokende water wordt namelijk van onderen door de gemalen koffiebonen geperst, en erboven opgevangen in een bakje. Weer eens wat anders dan dat eeuwige druppelen, toch?

Tips voor je percolator

Je hoeft bij het kopen van een percolator gelukkig op niet zo veel dingen te letten. Sterker nog: er is eigenlijk maar één vorm, alleen de grootte varieert een beetje. Er zijn ook niet zo veel percolators op de markt. De keuze is dus simpel!

 

Percolator kopen

Zoals we al zeiden, zijn er helemaal niet zo veel percolators op de markt. Hieronder vind je de versies die je in Nederland kunt kopen. Kies er eentje en geniet van een heeeeeerlijk hip bakje koffie!

Bialetti Moka Express Percolator

De Bialetti Moka  Express Percolator is waarschijnlijk de percolator waarbij je meteen denkt: ooooh, zó’n ding! De meeste andere percolators zijn naar hetzelfde model gebouwd. Het is een simpel design, geschikt voor zes koppen koffie tegelijk en zowel voor gas, keramisch als elektrisch. Krijg je visite? Haal de Bialetti Moka Express Percolator uit de kast en het is gegarandeerd een succes.

Cloer 5928 – Elektrische Percolator

De Cloer 5928 is een wat duurdere percolator, en met reden: hij is namelijk volledig elektrisch. Geen gedoe met kookplaten of gaspitten, je stopt gewoon de stekker in het stopcontact en binnen no time heb je heerlijke koffie. De Cloer 5928 is dus ook superhandig om mee te nemen op vakantie.

Galaxy percolator

Heb je een inductieplaat? Dan is deze Galaxy percolator iets voor jou. Hij heeft een leuk design en een handig plastic handvat. Hij werkt trouwens ook gewoon op gaspitjes of elektrische fornuizen of keramische platen. Hij is goed betaalbaar en van alle markten thuis.

0 comments on “De beste percolator kopen doe je zo!Add yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.