Koffie onderweg maken

Ken je dat, wanneer je in de auto zit, en gewoon geen zin hebt om een tussenstop te maken bij een tankstation voor een kopje koffie? Of dat je een sterk verlangen hebt naar een kopje koffie, maar er geen koffiezetapparaat in de buurt te vinden is? Als het antwoord ja is, dan is hier de oplossing. Maak kennis met de PortoPresso! 

Dit is een partnerartikel. 

De PortoPresso zal ervoor zorgen dat je kan genieten van een heerlijk kopje koffie, waar en wanneer je maar wilt. Kort gezegd is dit een koffiezetapparaat dat zo klein en compact is, dat je ‘m overal naartoe mee kan nemen. Of je in de auto zit, met de trein rijdt of aan het kamperen bent, de PortoPresso zal je overal zijn dienst bewijzen.

Benodigdheden

Wat je nodig hebt is een Nespresso capsule (of een B-merk capsule) en een kleine hoeveelheid water.

Je zal ook moeten beschikken over een 12 volt stopcontact (dat meestal in je auto zit), of een gebruikelijk stopcontact dat bijna overal te vinden is. Wanneer je deze benodigdheden klaar hebt liggen is het tijd om de echte koffievrijheid te ervaren!

De koffie mag dan wel uit een klein apparaat komen, maar de smaak is vergelijkbaar met de koffie die geserveerd wordt in een goed café.

Wat is het verschil met andere draagbare koffiezetapparaten?

Nu kun je je misschien afvragen: wat is dan nou het verschil met de bekende Nano Presso van Wacaco? Het verschil is het warme water. Bij de modellen van Wacaco wordt het water niet door het apparaat zelf verwarmd waardoor je dus zou moeten beschikken over een waterkoker of een warmtebron. En je kunt al gauw zeggen dat dit niet altijd mogelijk is!

De PortoPresso van Portoffee heeft een goede oplossing voor dit probleem. Het apparaat beschikt namelijk over een verwarmende plaat. Deze zal ervoor zorgen dat jij zelfs in de auto onderweg naar werk kan genieten van een warm kopje koffie, zonder dat je een tussenstop bij een tankstation hoeft te maken.

Goed voor je portemonnee?

En over die tussenstops gesproken…. Bedenk je eens hoe vaak je een tussenstop hebt gemaakt voor een duur kopje koffie bij een tankstation of café. Door gebruik te maken van de PortoPresso bespaar je tot wel 70 cent per kopje koffie!

Hoe zet je koffie met de PortoPresso?

Deze handeling zul je ongetwijfeld na 1 poging onder de knie hebben!

Het werkt simpel. Je zet een Nespresso capsule (of B-merk capsule) in het onderste deel van de PortoPresso. Vervolgens vul je water in het bovenste deel van het apparaat. Wanneer je dit hebt gedaan en de PortoPresso hebt verbonden met een elektriciteitsbron druk je op de ‘Aan’-knop. Hierna zal het ongeveer twee minuten duren totdat het water op temperatuur wordt gebracht. Wanneer het water voldoende opgewarmd is gaat de koffie knop branden en zal je een piepje horen. Dan klik je op de koffie-knop en klaar! Een sterk en vooral heerlijk kopje koffie in een handomdraai!

Nu zijn we benieuwd. Hoe zetten jullie onderweg een kopje koffie? Laat het weten door een reactie achter te laten! 

0 comments on “Koffie onderweg makenAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.